Glazen flessen en potten webshop voor lege glazen flessen en lege glazen potten

Beugelflessen

Onze collectie beugelflessen bestaat uit 5 verschillende inhoudsmaten, variërend van 100 ml tot en met 1000 ml. De 200 ml beugelfles wordt geleverd inclusief porselein beugelsluiting van hoge kwaliteit. De hersluitbare beugelfles is eenvoudig te hergebruiken. Dit maakt de glazen beugelfles een fijn en duurzaam product. De flessen kunnen gebruikt worden voor diverse toepassingen, zoals allerlei soorten (koolzuurhoudende) dranken, verse sappen en water.

De beugelflessen kunnen gebruikt worden voor koolzuurhoudende dranken. Voor veel koolzuurgas in de fles zijn zwaardere flessen nodig met voldoende drukvermogen. Dranken met een kleine hoeveelheid koolzuurgas kunnen goed afgevuld worden in beugelflessen.

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Beugelsluitingen voor glazen beugelflesjes

Deze worden ongemonteerd meegeleverd. Onze beugelsluitingen zijn gemakkelijk zelf te monteren op de fles en sluiten de fles goed af. Voor de 100 ml, 500 ml en 1000 ml glazen beugelflessen zijn de porseleinen sluitingen met rubberen ring apart te bestellen in onze webshop. U kiest eenvoudig de juiste beugelsluiting wanneer u de glazen fles in uw winkelwagen plaatst. Er verschijnt een pop-up met mogelijke sluitingen voor de door u geselecteerde beugelfles.
terug naar top