mini-hapjes in een schroefpotMini-hapjes in een schroefpot

Serveer de hapjes op een unieke wijze door gebruik te maken van schroefpotten. Naast dat het een leuke uitstraling heeft, zijn er ook praktische voordelen aan deze manier van opdienen. Zo zijn deze schroefpotten de oplossing om porties gelijkmatig te verdelen, en zijn ze ook makkelijk te bewaren in de koelkast door de mogelijkheid om de deksel erop te draaien. Bovendien kun je de schroefpotten door middel van stickers op je eigen manier personaliseren. Wil jij dit nou eens proberen, serveer dan groene en zwarte olijven als aperitief in deze schroefpotten!

 

Wat heb je nodig?

- Schroefpot van ongeveer 300ml
- Groene en zwarte olijven

Variaties

Het is natuurlijk niet alleen mogelijk om dit met olijven te doen, zo zijn er verschillende producten die je hierin kunt presenteren!

Kaasblokjes en plakjes worst in glazen potjes

 

 

Kaasblokjes en plakjes worst

Wordt er een groot feest gegeven zoals een familiereünie of een groot verjaardagsfeest op locatie, is het ook leuk om bijvoorbeeld oer-Hollandse blokjes kaas en plakjes worst te serveren in deze unieke schroefpotten.

 

 

Roggebrood met dipsaus in glazen schroefpot

  

Roggebrood met dipsaus

Naast de oer-Hollandse tussendoortjes, is het natuurlijk ook mogelijk om een gezonde snack in de schroefpot te doen. Snij een aantal plakjes roggebrood in lange repen en presenteer ze samen met een mosterdkaas dip, of je eigen favoriete dip!