Glazen flessen en potten webshop voor lege glazen flessen en lege glazen potten

Verfrissende cocktail in Drinking Jar

Zomers genieten met cocktails in drinking jars

De zomer is weer van start en dus zetten we de drinking jars in een tropisch zonnetje. Het is lekker warm, de dagen zijn weer lang en de zon blijft hopelijk volop schijnen. Het is tijd voor een cocktail en deze kun je gemakkelijk zelf maken! Lees hier hoe je deze zomers cocktails maakt.

Lees meer
Geplaatst in Dranken Horeca Trend

whisky blog - glazenflessenenpotten.nl

Dag van de whisky!

De internationale dag van de whisky! En van welke whisky je ook houdt, het is altijd lekker om te mixen. Gebruik om te mixen een likeurfles, neem een glas en zet de rest in de koelkast. Laat je inspireren en probeer zelf ook eens een aantal varianten te maken.

 

Lees meer
Geplaatst in Dranken

Wijnfles kiezen

Tips bij de keuze van een wijnfles

Op zoek naar de juiste wijnfles voor je product, maar je weet niet waar je moet beginnen? Lees dan dit blog en leer meer over de verschillen in wijnflessen en welke fles het beste bij welke wijn past. Aan de hand van zeven handige tips helpen we jou bij het uitkiezen van de juiste flessen.

Lees meer
Geplaatst in Dranken

Fruitwater in glazen jar

Fruitwater in een glazen jar

Geef je gasten tijdens het wachten een heerlijk glaasje fruitwater uit een weckpot met kraantje. Het fruitwater is eenvoudig zelf te maken en er zijn veel variaties mogelijk! Lees hier hoe je zelf fruitwater kunt maken.

Lees meer
Geplaatst in Dranken

Zelfgemaakte limoncello in een beugelflesZelfgemaakte limoncello in een beugelfles

Een heerlijk zomers diner afsluiten met zelfgemaakte limoncello, dé manier om je gasten te laten nagenieten is om ze te verrassen met dit klassieke Italiaanse digestief. Lees in dit blog hoe je zelf deze overheerlijke limoncello maakt en hem presenteert in een mooi beugelfles!

Lees meer
Geplaatst in Dranken Horeca Trend

De kracht van miniatuurDe kracht van miniatuurflessen

Miniatuurflessen en potjes zijn helemaal terug! Met miniatuurflessen en potjes kun je een heleboel. Variërend van 20ml tot 100ml is er veel mogelijk met deze kleine flesjes en potjes die voor veel dingen creatief toepasbaar zijn. Laat je inspireren en lees in dit blog meer over de verschillende mogelijkheden met miniatuurflessen en miniatuurpotjes.

Lees meer
Geplaatst in Dranken Creatief

10 tips voor het uitkiezen van jouw bierflessen10 tips voor het uitkiezen van jouw bierflessen

De bierfles is dé manier om het geliefde drankje te presenteren, maar waar moet je allemaal aan denken als je een flesje uitzoekt? En welke bierfles past het beste bij jouw bedrijf en je bier? De keuze is groot en daarom hebben wij een lijstje opgesteld om je te helpen met het maken van de keuze en waar je op moet letten.

Lees meer
Geplaatst in Dranken

Origineel thee presenteren

Origineel thee presenteren voor je gasten

Aan de hand van deze unieke stapelflesjes, kun je de tafel op een leuke manier aankleden en daarnaast ook verschillende dingen op een verrassende wijze serveren. Ook is het mogelijk om de klant iets te vertellen over het product wat in het Pila flesje zit, door middel van een gepersonaliseerd etiket. Wil jij zien wat wij hiervoor bedacht hebben, lees dan dit blog!

Lees meer

10 soorten chocolademelk

10 chocolademelk variaties      

 

Hou jij van chocolademelk? En heb je na deze koude periode wel eens zin in wat variatie in je heerlijke warme kopje chocomelk? Goed nieuws! In deze blog vind je 10 heerlijke recepten voor een nog lekkerder kopje chocomelk.

Lees meer
Geplaatst in Dranken Horeca Trend

Likeurflesje naast de koffieLikeurflesje naast de koffie

 

Bij een typisch nagerecht wordt er al gauw gedacht aan een panna cotta of een dame blanche. Dit zijn misschien wel de meest voorkomende nagerechten bij een restaurant of een eetcafé. Echter zijn er genoeg mensen die een Irish, Italian of French coffee willen na afloop van hun hoofdgerecht. Lees hier hoe je hen kunt verrassen!

Lees meer
Geplaatst in Dranken Horeca Trend

Drinking jar - limonade in glazen potIJskoude limonade voor volwassenen


Zelfgemaakte limonade voor volwassenen in een stijlvollen Drinking jar. Helemaal de trent van dit moment! Water, citroen en een beetje munt… een uurtje in de koelkast en je hebt een heerlijk koud drankje. Doe inspiratie op voor verschillende verkoelende dranken. Heerlijk op een zomerse dag. GENIETEN!

Een leuke en lekkere verzameling van verschillende ijskoude limonades in glazen potten.

 

Lees meer
Geplaatst in Dranken

Detox water in glazen sapflesDetox water in een glazen sapfles!


We gaan nog even door met de gezonde en leuke ideeën! Dit keer niet iets eetbaars, maar drinkbaars!
Lees hier hoe je dit lekkere en gezonde water binnen een mum van tijd maakt!

 

Lees meer
Geplaatst in Dranken Horeca Trend

Gebruik glazen potjes voor het serveren van limonadeZomerse limonade glazen maken  van gebruikte glazen potjes!


Deze leuke zomerse glazen zijn binnen een mum van tijd gemaakt! Lees hier snel
hoe je deze glazen potjes verandert in zomerse limonade glazen in je eigen stijl!

 

Lees meer
Geplaatst in Dranken