Glazen flessen en potten webshop voor lege glazen flessen en lege glazen potten

Babylon Bubbles & Soy-wax.nlBabylon Bubbles & Soy-wax.nl: ambachtelijke zeepproducten

Natuurlijk gemaakte zeepproducten van essentiële olie voor versterking van lichaam en geest: Brigitte van den Boom-Tromp vertelt het verhaal over Babylon Bubbles en de webshop Soy-wax.nl.

Lees meer
Geplaatst in Klantverhalen

Nova CollegeGezonde voeding op het Nova College

Petra van der Geer is docent Sport Bewegen & Gezondheid bij het Nova College in Haarlem. Ze verteld over de jarworkshop die ze organiseerde om op een leuke manier gezonde voeding onder de aandacht te brengen bij de studenten van het ROC.

Lees meer
Geplaatst in Klantverhalen

ZeeroopZeeroop, een zee van kruiden in een zakflacon

Met veel passie mengt Conny Schoenmakers de Zeeropen: exclusieve siroop van verrassende kruidenmengsels die ze zelf maakt met wilde kruiden van het Zeeuws landschap. Lees hier het avontuurlijke verhaal achter Zeeroop.

Lees meer
Geplaatst in Klantverhalen

Let's SalsaLet's Salsa, authentieke Mexicaanse salsa

‘Mexicalifornian hot sauces, salsas and tacos’ Let de Jong van Let’s Salsa vertelt over haar passie voor de Mexicaanse keuken en authentieke salsa’s en hot sauces.

Lees meer
Geplaatst in Klantverhalen

De Gebaksjuwelier

Flesje likeur bij Gebaksjuwelier voor bakken van glutenvrije koekjes


Banketbakker Paula Onink is eigenaar van de glutenvrije banketbakkerswinkel, de Gebaksjuwelier. Het enthousiasme bruist er vanaf! De passie voor zowel het bakken als het eten van glutenvrije taart is groot. Haar eigen taartenwinkel is een droom die uitgekomen is. 

Lees meer
Geplaatst in Klantverhalen

Rigault ThuisgemaaktRigault Thuisgemaakt! Puur en Ambachtelijk!

Al van jongs af aan is André Rigault geïnteresseerd in lekker eten. Zijn Indonesische moeder kookte vroeger altijd zeer uitgebreid en het avondeten nam dan ook een belangrijke plaats in binnen het gezin.

Lees meer
Geplaatst in Klantverhalen

Barbarossa bier Brouwerij DonderwolkBrouwerij Donderwolk: Bier met passie


Wat begonnen is met een studentenproject is uitgegroeid tot een eigen bierbrouwerij. Nu de vraag naar zijn bier groeit moet hij het groter aanpakken. “Bier is het mooiste dat er is”, aldus Camiel. 

 

Lees meer
Geplaatst in Klantverhalen

Manon Henzen van kookatelier eetverleden

Culinaire geschiedenis in een potje


Historica en kookliefhebber Manon Henzen van historisch kookatelier eet!verleden ontwikkelt producten en organiseert bijzondere kookworkshops, proeverijen en projecten rondom de geschiedenis van eten en drinken.

 

Lees meer
Geplaatst in Klantverhalen