Theekruiden uit een fles

Pila flesjes met thee

Iedereen drinkt wel eens een lekker warm kopje thee, zeker zodra het weer wat kouder wordt. Met de theekruiden uit een Pila flesje en een mooi theezeefje, kun je op een unieke wijze thee serveren.

Ook zorgt deze manier van thee serveren voor een luxere uitstraling dan een simpel zakje Pickwick thee. Omdat je de flesjes kunt stapelen maakt het de presentatie bijzonder. Zo schenk je je gasten thee met stijl.

 

 Wat heb je nodig?

- Pila flesjes van 200 ml
- Schroefdoppen voorgerold 28mm
- Theekruiden naar keuze
- Theefilter + onderzetter

 

Pila flesjes stapelen

Tafelpotjes met azijn en olie

Vaak zie je in restaurants dat er standaard een rekje met peper, zout, azijn en olijfolie staat. Door het gebruik van deze speciale Pila flesjes creëer je een gezelligere sfeer dan een standaard rekje met plakkerige flesjes azijn en olie.

Bovendien zijn deze moderne stapelflesjes makkelijk te stapelen als er opgeruimd moet worden of als er weinig ruimte is op tafel. Dit is zeker voor de kleinere tafels erg handig.

 

Wat heb je nodig?

- Pila flesje van 200 ml
- Schroefdop voorgerold 28mm
- 200 ml Olijfolie
- 200 ml Azijn

 

Daarnaast kun je bij beide toepassingen eenvoudig je eigen etiket erop maken. De stapelbare Pila flesjes bieden dus een moderne, creatieve uitstraling en het is ook nog eens erg handig!


Bekijk hier het aanbod Pila flesjes en andere stapelbare flessen van Glazenflessenenpotten.nl