De snoeppot, een leuke vervanging voor een voorraadpot

Snoeppotten in de kantine

Met een standaard voorraadpot geef je namelijk niet veel sfeer aan de koffiehoek wanneer je weer een bakje koffie of kopje thee gaat halen. Het is voor deze plek, waar de meeste mensen zeker meerdere keren per dag zullen komen, zeker geen verkeerd idee om het wat op te vrolijken.

 

Door een aantal snoeppotten neer te zetten en deze te vullen met verschillende koffie en thee benodigdheden krijg je een leuk en opgeruimd aanzicht van de koffiehoek of in de kantine. Neem bijvoorbeeld een vijftal snoeppotten en vul deze potten met suiker, melkstaafjes, koffiekoekjes, roerstaafjes, theezakjes en koffie. Je kunt er dan nog voor kiezen om er eventueel een deksel op te zetten.

 

Bovendien zijn de snoeppotten ook populair in de horeca. Je kunt eenvoudig en snel pakken wat je nodig hebt, het is school en makkelijk om bij te vullen. Daarbij ziet het er ook nog eens erg netjes uit.

 

Maar hier houden de mogelijkheden nog niet op. Snoeppotten zijn ook uitstekend te gebruiken om te vullen met kantoorartikelen. Uiteraard kun je de snoeppot altijd nog gebruiken waarvoor hij werkelijk gemaakt is: snoep!

 

Snoeppotten voor kantoorartikelen

Geïnspireerd door de snoeppot?

Er zijn diverse soorten en maten snoeppotten te verkrijgen. Op Glazenflessenenpotten.nl vind je een snoeppot naar keuze. De snoeppotten zijn overigens zowel met en zonder deksel eenvoudig te bestellen. Kijk hier voor het aanbod snoeppotten van Glazenflessenenpotten.nl