Flessen stapelen geeft een originele uitstraling

Originele uitstraling door stapelbare flesjes

Door flessen te stapelen krijg je een originele uitstraling van je product. Zo kan er met de stapelflesjes een mooie blikvanger gecreëerd worden voor op tafel, in de keuken of in de etalage. Deze Pila flesjes zijn onbeperkt stapelbaar. Met een inhoud van 200ml zijn ze zeer geschikt om te vullen met azijn of oliën voor in de keuken of vul ze met kruiden en specerijen. Ook (non) alcoholische dranken of badproducten zoals badzout of badolie krijgen een bijzondere uitstraling door de flesjes. Zo kun je jouw producten los verkopen of in setjes.

 

De stapelbare flessen zijn ook zeer geschikt als geschenkverpakkingen. Je kunt de flessen mooi presenteren door met verschillende kleuren te spelen.

 

Door bijvoorbeeld de flessen met verschillende likeuren te vullen en de flessen van een eigen etiket te voorzien, kan er een professionele en originele geschenkverpakking gemaakt worden.

 

Een geschikt voorbeeld hiervoor, naast de Pila flesjes, is de Fred & Ginger fles. Deze stapelbare ronde fles kan gevuld worden met bijvoorbeeld olie, likeur of parfum en is goed af te sluiten met een natuurkurk. Door de bijzondere vorm van deze stapelfles valt hij erg op en geeft het een hippe uitstraling aan je product.

 

Stapelbare wijnflessen

Naast de leuke uitstraling van de Pila en Fred & Ginger flesjes, zijn er ook grotere stapelbare wijnflessen te verkrijgen. De bordeaux wijnfles kan gemakkelijk gestapeld worden in een wijnrek door de speciale inkeping in de fles. Wat presentatie betreft, worden deze wijnflessen een opvallende factor in de winkel. Daarbij kunnen de flessen ook in twee of drie soorten in sets verkocht worden.

 

Stapelbare wijnflessen

 

Maar de stapelbare wijnflessen zijn niet alleen eenvoudig in een wijnrek te zetten, maar kunnen bijvoorbeeld gevuld met witte wijn of rosé, ook gemakkelijk in de koeling op elkaar gestapeld worden. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar ziet er ook nog eens erg leuk en strak uit! Bovendien loop je geen risico dat de flessen uit de koeling kunnen vallen omdat ze goed gestapeld zijn door de speciale inkeping.

 

De verschillende stapelbare flessen zijn verkrijgbaar met helder glas en groen glas op Glazenflessenenpotten.nl