Glazen flessen en potten webshop voor lege glazen flessen en lege glazen potten

Glazen Inmaakpotten en weckpotten

Voor het wecken worden glazen potten van verschillende formaten gebruikt, die weckpotten genoemd worden. Eerst worden de weckpotten grondig schoongemaakt. Daarna worden ze gevuld met de in te maken levensmiddelen. De potten worden afgesloten met een glazen deksel met een rubberen ring, de weckring. Om het deksel op zijn plaats te houden wordt het vastgezet met een metalen beugel.

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Traditionele glazen inmaakpot en weckpot

Wij bieden een groot assortiment inmaakpotten, ook wel bekend onder de nostalgische naam ‘’Weckpotten’’. Deze glazen potjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. De inmaakpotten zijn geproduceerd van extra sterk glas. NIET al onze inmaakpotjes en weckpotjes zijn bestand tegen steriliseren in een hete oven en tegen hete vloeistoffen. Vragen hierover? Bel gerust naar 0320 266 166 of stuur een mail naar info@glazenflessenenpotten.nl.

 

Weckpotten in allerlei maten

Bij Glazenflessenenpotten.nl vind je een ruim assortiment aan weckpotten. Van een grote glazen weckpot van 4 liter tot een mini weckpotje met klemdeksel. De handige voorraadpotten zorgen ervoor dat jij langer kan genieten van jouw jam confituur, azijn, brood, cake, fruit, groente, soep, vlees, zuivel en sappen. De glazen potten sluiten eten namelijk luchtdicht af met een rubberen ring. Het conserveren van voedsel zorgt ervoor dat voedsel maandenlang goed blijft in de mooie glazen inmaakpotten of weckpotten. De inmaakpot is ook een prachtig item als decoratie op tafel of in de keukenkast.

terug naar top