Glazen flessen en potten webshop voor lege glazen flessen en lege glazen potten

Assortiment Jampotten bekijken

Jampotjes kopen

Bij Glazenflessenenpotten bent u op het juiste adres om zowel kleine als grote jampotjes te kopen. Als u zelf jam maakt, is het gebruik van glazen potten aan te raden. Glas heeft namelijk geen invloed op de smaak van voedingsmiddelen en is tevens ondoordringbaar voor bacteriën. Bij Glazenflessenenpotten bent u verzekerd van kwaliteitsglas en zorgen wij voor een levering zonder schade!  

 

 

Selectie lege jampotten zonder deksel:

15 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Zowel kleine jampotjes als grote jampotten kopen bij gespecialiseerde glashandel

Bent u op zoek naar kleine jampotjes om te serveren bij het ontbijt? Of zoekt u grote jampotten? En wilt u ronde, vierkante of zeskantige jampotjes kopen? U kunt altijd bij Glazenflessenenpotten terecht, want u treft een veelzijdig aanbod aan jampotten in de webshop:

  • Bolvormige potten;
  • Luxe potten;
  • Ronde glazen potjes;
  • Vierkante potjes.

Zodra u uw gewenste jampot heeft gevonden, kiest u een passende sluiting zodat de glasverpakking voldoet aan uw wensen.

 

Ook voor glazen flessen en inmaakpotten

In onze webshop treft u een divers aanbod aan grote en kleine jampotjes. Maar bij ons kunt u ook terecht voor glazen flessen, zoals bierflessen, wijnflessen, olieflessen, maar ook voor inmaakpotten en snoeppotten. Zo vindt u bij Glazenflessenenpotten gegarandeerd waar u naar op zoek bent.

Plaats een bestelling in onze overzichtelijke webshop

Zodra u gevonden heeft waar u naar op zoek bent, plaatst u een bestelling in onze overzichtelijke webshop. Binnen enkele klikken is uw bestelling voltooid en zorgen wij voor de juiste levering. Heeft u vragen over het bestelproces? Of wenst u meer informatie over het kopen van kleine jampotjes? Neem dan contact met ons op en bel naar 0320 - 266 166

 

Meest bekeken

terug naar top