Pepernotenverrassing in een potje!

 

Pepernotenverrassing in een weckpotje

Unicorn, limoncello, pumpkin spice, zure mat, stroopwafel en drop! Van Delft verkoopt pepernoten in maar liefst 58 smaken! En elk jaar worden dat er steeds meer. Je kunt de pepernoten ook nog eens in meer dan 31 pop-up stores in heel Nederland komen proeven! Dat wordt smullen op pakjesavond!

 

Zelf smaken bedenken

5 jaar geleden bedacht de eigenaar van ‘Van Delft de pepernotenfabriek’ dit concept. Pepernoten in allerlei kleuren en smaken! Vlak daarna werden er 3 pop-up stores in Haarlem, Rotterdam en Amsterdam geopend. Dat was zo’n succes dat het er nu al 31 zijn door het hele land! ‘Van Delft de pepernotenfabriek’ is volgens Annemiek, een van de meisjes van Van Delft, zo’n succes, omdat het een positieve belevingswinkel is. ‘Mensen bezoeken onze winkels voor de gezelligheid, de sfeer en natuurlijk om te komen proeven. Ook mogen klanten aan het einde van het seizoen in de winkel hun favoriete smaak op een groot vel papier of rechtstreeks op de wand schrijven. Wij kiezen een aantal nieuwe smaakideeën uit die we het volgende pepernotenseizoen weer verkopen’, zegt Annemiek.


Weckpotjes net als vroeger

‘Wij verkopen onze pepernoten in zakjes en weckpotjes. Van weckpotjes krijgen mensen altijd een nostalgisch gevoel, het doet ze denken aan vroeger. Net als de ouderwetse pepernoten die wij in een modern jasje hebben gestoken. De weckpotjes gebruiken we ook in de winkels als proefpotjes. De potjes gaan na sluitingstijd dicht, zodat de pepernoten lekker vers blijven en we ze niet hoeven weg te gooien. Glazen Flessen en Potten zorgt er altijd voor dat de potjes op tijd, correct en snel worden geleverd, zodat we vanaf september iedereen weer blij kunnen maken met hun favoriete pepernoten’, zegt Annemiek.

Weckpotje

 

Nieuwsgierig geworden?


Wil je weten welke smaken er dit jaar in de winkels liggen? Bezoek dan de website van Van Delft de pepernotenfabriek, of een van de 31 winkels! Wil je weten welke weckpotjes Van Delft voor de pepernoten gebruikt? Check dan onze webshop. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze van een geschikte verpakking voor jouw producten? Dan kun je altijd contact opnemen met onze medewerker via: 0320 - 266 166 of: info@flessenenpotten.nl