Wijsheid van Babylon leeft voort 

Natuurlijk gemaakte zeepblokken

Babylon Bubbles is in 2000 in Amsterdam begonnen met het maken van natuurlijk gemaakte zeepproducten. In 2012 heeft Brigitte samen met haar man het bedrijf overgenomen. Per toeval ontdekte ze het bedrijf en een nieuwe passie was geboren: het maken van natuurlijke zeepproducten van essentiële oliën.

Net zoals de oude Babyloniërs, gebruikt Babylon Bubbles zogeheten essentiële oliën voor het maken van zeepproducten en geurkaarsen. De essentiële olie bevat de hoogste concentratie aan geneeskrachtige bestanddelen van planten en werd daarom al door de Babyloniërs gebruikt.

Door een combinatie van natuurlijke geuren en lichaamsverzorging zijn de zeepproducten een versterking voor lichaam en geest. De aromatherapie gaat terug naar de oude wijsheid van Babylon en mede hierdoor is de naam en het logo van het bedrijf geïnspireerd door de Babyloniërs.

Brigitte vertelt: ‘Vroeger stond ik met mijn ouders op de markt groente te verkopen en later werkte ik op kantoor. Ik had dus geen ervaringen met deze essentiële olie, maar het was het gewoon!’

Het was dan ook een ware ontdekking toen ze Babylon Bubbles, tegenwoordig met de winkel in Valkenswaard gevestigd, voor het eerst tegenkwam. Na een aantal jaren ervaring en liefde voor het vak, maakt ze vandaag de dag zelf de zeepproducten  van de essentiële oliën. 


Oliën met helende werkingEssentiële olie in medicijnflessen en druppelflessen

Brigitte van den Boom-Tromp is bovendien niet alleen actief bij Babylon Bubbles, maar is sinds 2014 ook eigenaar van de webshop Soy-wax.nl.

De succesvolle webshop heeft een uitgebreid aanbod dat zich focust op verschillende oliën. De oliën zijn variërend van geur- en badolie tot oliën voor huid en haar.

Elke olie heeft overigens weer zijn eigen helende werking. Naast de verschillende oliën vind je op de webshop ook geurkaarsen, accessoires en alle benodigdheden om zelf kaarsen te maken van sojawas of koolzaadwas!

 

 

Babylon Bubbles en Soy-wax gebruiken voor de oliën medicijnflessen en druppelflessen van Glazenflessenenpotten.nl. De medicijnfles 1 liter is terug te vinden in de winkel in Valkenswaard waar klanten langs kunnen komen om de verschillende geuren te ervaren. Zoals op de afbeelding is te zien, geven de flessen een mooie uitstraling aan de winkel. De druppelflessen worden gebruikt voor de webshop van Soy-wax.nl waar ze, gevuld met de essentiële olie, in verschillende maten worden verkocht.

‘Ik ben erg blij met de literflessen, ze hebben een ideale grootte voor in de winkel en de kleine flesjes zijn juist weer heel geschikt voor de webshop!’ Aldus Brigitte van den Boom-Tromp.

Benieuwd naar de verschillende geuren en wil je meer weten over de authentieke zeepproducten?
Kijk dan voor meer informatie over het bedrijf en de winkel op babylon-bubbles.com. Wil je een van de verschillende oliën bestellen of zelf aan de slag met kaarsen maken? Bekijk dan hier het assortiment op de webshop Soy-wax.nl.