Delicatessen in azijn- en olieflessen

Midden in het ‘vers’ centrum van Houten naast de slager, groente- en visspecialist, vind je de gezellige dorpswinkel van Rob en Maaike ‘Bij ons in de keuken’ waar men terecht kan voor heerlijke delicatessen: ‘Onze winkel is een ontmoetingsplek, net als de keuken thuis. Bij ons komen mensen langs voor een gezellig gesprek, een goede fles olijfolie of verrukkelijke bonbons’, zegt Maaike. 

 

Duurzame glazen olieflessenOnderdeel van het Houtense leven

Toen Rob en Maaike hoorde dat de voormalige kookwinkel van Houten zou verdwijnen, besloten zij dat over te nemen en daar hun eigen draai aan te geven. ‘Wij dachten: dat kunnen wij beter, moderner en vernieuwender’, zegt Maaike. Inmiddels zijn Rob en Maaike al jaren onderdeel van het Houtense leven. ‘Dorpelingen komen vaak naast hun wekelijkse bezoek aan de vis, kaas- en groentespeciaalzaak, boodschappen doen bij ons in de keuken’, zegt Maaike. Zomers zijn Rob en Maaike niet alleen in hun winkel, maar ook op locatie te vinden. ‘Laatst kwam er een klant langs die bij ons een Big Green Egg had gekocht. Hij stond hier vlakbij op een camping en van het één kwam het ander; zo stonden we de volgende dag met onze eigen verse ingrediënten en oliën op de camping en hebben daar een paar heerlijke gerechten op hun nieuwe barbecue klaargemaakt’, aldus Maaike.

 

Bij ons in de keuken - azijn- en olieflesDuurzame olieflessen

‘Bij ons in de keuken’ is een gezellige dorpswinkel die vol staat met kookgerei, barbecues en verrassende delicatessen zoals diverse Italiaanse koekjes, een kast vol met olie, azijn, dressing, diverse tapenades en een toonbalie met bijzondere bonbons. ‘Sommige delicatessen maakt Rob zelf, hij gebruikt daarvoor zijn eigen recepten. De oliën, azijn en dressings die Rob zelf maakt, vullen wij af in glazen olieflessen en azijnflessen die wij bestellen bij Glazen Flessen en Potten. Duurzaamheid vinden wij belangrijk, daarom mogen onze klanten de flessen steeds bij ons komen navullen. Dat is goed voor het milieu, praktisch en we krijgen er ook nog eens hele positieve reacties op van klanten. Maar niet alleen duurzaamheid is een reden dat wij onze glasverpakkingen bij Glazen Flessen en Potten bestellen, ook de prijs- kwaliteitverhouding vinden wij belangrijk en dat is bij Glazen Flessen potten altijd in orde’, zegt Maaike. 

 

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de verrassende delicatessen van Rob en Maaike? Bezoek dan de website van Bij ons in de keuken. Wil je weten welke olie- en azijnflessen Rob en Maaike gebruiken? Check dan onze webshop. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze van een geschikte verpakking voor jouw producten? Dan kun je altijd contact opnemen met onze medewerker via: 0320 - 266 166 of: info@flessenenpotten.nl