Passie voor salsa

Passie voor salsa en hot sauces

Let de Jong heeft een passie voor salsa en hot sauces. Ze komt vaak in California en heeft daar haar liefde voor de Mexicaanse keuken ontwikkeld, aangezien deze keuken daar veel voorkomt. De Mexicaanse keuken kent heerlijke gerechten en salsa’s. Tot haar spijt kwam ze er bij haar terugkeer in Nederland achter dat salsa’s hier toch anders smaken dan in Amerika.

 

Let de Jong besloot daarop haar liefde voor salsa mee te nemen naar Amsterdam en sinds twee jaar is ze trotse eigenaar van Let’s Salsa. Met hulp van een aantal kookboeken, die ze liet overkomen uit Amerika, begon ze te experimenteren met authentieke Mexicaanse recepten voor salsa en hot sauces. De zaken van Let’s Salsa gaan erg goed en er is veel vraag naar de zelfgemaakte salsa’s en hot sauces van het bedrijf. Zowel particulieren als bedrijven zijn erg te spreken over de producten van Let’s Salsa.

 

Naast haar liefde voor salsa is tekenen een van haar grootste hobby’s. Door deze twee passies te combineren heeft ze het product geheel zelf opgezet en ontworpen. Let de Jong omschrijft haar bedrijf op de website als: ‘Mexicalifornian hot sauces, salsas and tacos’. Aan originaliteit dus zeker geen gebrek.

 

 

 

Taco Truck

Mobiele salsa met de Taco Truck

Na de oprichting van Let’s Salsa ging Let de Jong aan de slag met de ‘Taco Truck’. Met deze zelf gebouwde mobiele eetkraam, gemaakt van een oude brommer, is ze op verschillende foodfestivals in en rondom Amsterdam te vinden.

 

Bovendien is de Taco Truck eenvoudig uit te breiden met een grotere mobiele keuken waardoor hij ook zeer goed inzetbaar is bij grotere evenementen. Zo staat Let’s Salsa met de Taco Truck op zowel kleine als grote evenementen. Van bruiloften en catering op bedrijfsfeesten tot 5-daagse festivals, de Taco Truck is er bij.

 

De salsa sauzen zijn bovendien niet alleen verkrijgbaar bij de Taco Truck of in winkels in en rondom Amsterdam, maar zijn ook eenvoudig online te bestellen via de webshop van Let’s Salsa.

 

 

 

Hot sauces in vrolijke flesjes

Let's Salsa flesjes

De hot sauces van Let’s Salsa worden verpakt en geleverd in vrolijke flesjes. Het leuke etiket met dezelfde grappige figuurtjes heeft Let de Jong zelf ontworpen!

 

Let de Jong geeft aan blij te zijn met de flesjes van Glazenflessenenpotten.nl. Ze vindt vooral de zakflacon 100 ml en het flesje van 200 ml, erg handig om haar hot sauces in te verpakken. Vooral de klantgerichtheid, snelheid van reageren en de snelheid van bezorgen bij Glazenflessenenpotten.nl kan ze erg waarderen.

 

In de toekomst heeft Let’s Salsa de ambitie om een eigen taco restaurant te beginnen. Verder wil Let de Jong gewoon doorgaan waar ze goed in is: originele eigen salsa’s en hot sauces blijven maken. Ze verwacht dat de vraag naar de zogeheten ‘specials’, die ze exclusief maakt voor restaurants of bepaalde speciale gelegenheden, zal stijgen. Op dit moment zijn er al diverse Amsterdamse restaurants die gebuikt maken van de salsa’s en hot sauces van Let’s Salsa.

 

Meer weten over het bedrijf? Kijk voor meer informatie op de website van Let’s Salsa.