Sinds 1849 natuurgeneesmiddelen in glas

'Al sinds 1849 verkoopt van der Pigge natuurgeneesmiddelen. Het assortiment is in de loop der tijd uitgebreid met een natuurlijke uiterlijke verzorgingslijn en voedingssupplementen. Het mooie is dat deze winkel generatie op generatie wordt overgenomen. Inmiddels staat de 6e generatie met dezelfde kennis van toen achter de toonbank', vertelt Renate die al sinds 2002 bij Van der Pigge werkt.

Bruine flessen en potten

Geen klant, maar een persoon

'Bij ons winkelen heel zelfbewuste mensen. Mensen die veel geven om hun gezondheid, die gezond willen blijven. Er werken ook natuurgeneeskundige therapeuten bij ons die over de juiste kennis beschikken en advies op maat geven. Je bent bij ons geen klant, maar een persoon. Wij nemen uitgebreid de tijd om je te voorzien van een advies', zegt Renate.

 

Bruine flessen en potten

Authentieke bruine flessen en potten

'Naast de hele mooie merken in onze winkel verkopen wij ook eigen producten die wij verpakken in bruine glazen flessen en potten van glazenflessenenpotten.nl. Dat zijn met name de voedingssupplementen als mulitvitaminen, probiotica, Vitamine B12 en Vitamine B. Wij hebben gekozen voor glas, omdat men deze producten kan hergebruiken. Dat komt door de goede kwaliteit. Daarnaast blijven door het donkere glas de producten langer goed. Ook past de authenthieke uitstraling van het bruine glas helemaal bij ons. Omdat wij een kleine winkel zijn, vinden wij het fijn dat kleine afnames bij Glazen flessen en Potten mogelijk zijn', zegt Renate.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de natuurgeneesmiddelen van deze authenthieke Haarlemse drogist, of wil je graag advies? Bezoek dan de website van Van der Pigge: www.vanderpigge.nl .Wil je weten in welke bruine flessen en potten Van der Pigge hun voedingssuplementen verpakt? Check dan onze webshop. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze van een geschikte verpakking voor jouw producten? Dan kun je altijd contact opnemen met onze medewerker via: 0320 - 266 166 of: info@flessenenpotten.nl