Avontuurlijke Zeeuwse kruidensiroop in een zakflacon

Zakflacons

Conny Schoenmakers, natuurgeneeskundige en kruidenliefhebber, mengt met grote bezieling de Zeeropen. Door haar achtergrond is ze in 2015 gestart met het in Zeeland gevestigde bedrijf Zeeroop, waar ze vandaag de dag nog altijd met even veel passie lokale kruiden mengt tot heerlijke siropen.

 

Door out of the box te denken, te doen en vooral te proeven, is ze erg vertrouwd met kruiden geworden. Enthousiast vertelt ze over haar liefde voor spannende en verrassende kruidencombinaties. Kruiden die ze zelf op de fiets oogst in het Zeeuws landschap. Met oog voor de natuur plukt ze met zorg de wilde kruiden, op zoek naar nieuwe unieke combinaties.

 

‘Zeeland heeft een zee aan land, een zee aan prachtige kruiden met verrassend kleurrijke geuren. Die geuren, die bloemengeuren, dichtbij zee, dié geven de siropen van Zeeroop juist die speciale noot, dat verrassende accent.’ Aldus Conny Schoenmakers.

 

Door de seizoenen heen krijgen de ingrediënten verschillende smaken. Ze gebruikt naast wilde kruiden ook zelf geteelde biologische kruiden. Hierdoor werkt de kruidenliefhebber duurzaam, met zorg en respect voor de natuur. En dat maakt de siroop van Zeeroop een origineel en bijzonder Zeeuws streekproduct.

Conny Schoenmakers van Zeeroop

 

Smaken van buiten met durf!

Zeeroop heeft verrassende kruidencombinaties: smaken van buiten met durf! Conny Schoenmakers maakt de kruidenmengsels in haar eigen keukentje, kleinschalig en vooral duurzaam.

‘Ik hou van een zoete storm in een glas water, vooral als je die kunt drinken. Bovendien zijn de smaken geweldig in een cocktail!’ Laat Conny Schoenmakers weten.

 

De kruiden mengt ze met water en suiker tot een heerlijke siroop die ze verpakt in de zakflacons van Glazenflessenenpotten.nl. Ze gebruikt graag deze glazen flessen omdat dit een duurzamer product is dan plastic flessen. Conny Schoenmakers is erg enthousiast over de mooie zakflacons die ze vaak verkoopt aan exclusieve restaurants.

 

‘Ik ben erg blij met de flesjes van Glazenflessenenpotten.nl! Ze hebben ook een mooi assortiment en bij vragen heb je altijd snel contact en een snelle oplossing!’ Aldus Conny Schoenmakers.

 

Zeeropen in een zakflacon zijn meer dan siroop

Zeeropen zijn niet alleen erg lekker als siroop. Gebruik de Zeeropen bijvoorbeeld ook door salades en dressings, cakes, taarten, in desserts, cocktails of door een alcoholvrij likeurtje. De Zeeropen zorgen voor hun eigen verrassende smaakstempel op het drankje of gerecht. Je kunt het bijvoorbeeld ook proberen met witte wijn en bruiswater. Gebruik hiervoor 1 deel siroop, 7 delen water en 3 delen witte wijn en je hebt een heerlijk verfrissende Zee-drank!

 

Meer weten over de originele kruidensiropen? Kijk hier voor meer informatie over Zeeroop.