Glazen flessen en potten webshop voor lege glazen flessen en lege glazen potten

Alwin over zijn stage bij Dijkstra

Ik ben Alwin en volg de opleiding  ICT- medewerker op het ROC te Lelystad, ik zit momenteel in mijn eerste leerjaar. Begin februari ben ik begonnen aan mijn gecombineerde stage online communicatie & ICT bij Dijkstra Vereenigde in Lelystad. De eerste werkdag kreeg ik van mijn stage begeleider een rondleiding door de organisatie en werd ik voorgesteld aan de werknemers. Tenslotte is de slogan bij Dijkstra is, wie niet voorgesteld wordt stelt niks voor. Ik voelde mij snel thuis. Binnen de organisatie hangt een prettige en vrolijke sfeer.

Tijdens mijn stage heb ik ontzettend veel geleerd, Ik vind het leuk om bezig te zijn en daar hoef je geen zorgen over te maken binnen Dijkstra. Ben druk bezig geweest met verschillende werkzaamheden. Het werk was afwisselend, vooral omdat ik een gecombineerde stage deed verveelde ik mij nooit. En had ik veel te maken met verschillende afdelingen.

Ik heb mij onder andere bezig gehouden met assembleren van systemen, demonteren installeren en configureren van systemen op de IT afdeling. Bij online communicatie heb ik mij vooral bezig gehouden met het up to date houden van websites, en het bewerken van de websites. Dit vond ik erg leuk en heb veel kunnen leren.

Mijn stage binnen Dijkstra was echt leuk en heb er veel van kunnen opsteken, ik heb veel geleerd en ben erg goed begeleid door mijn stagebegeleiders Jelle van Geneijgen en Stephan Stoke. Tijdens mijn tussentijdse evaluatie gesprek, kreeg ik goeie feedback waar ikzelf veel aan had, en kan dit ook meenemen in mijn ontwikkeling voor de toekomst. Wat ik vooral leuk vond was dat je in het diepe werd gegooid en het geheel op jezelf neer komt. Als ik hulp nodig had kon ik altijd bij mijn stage begeleiders terecht, en werd ik direct en goed geholpen. Hierdoor leer je snel en zelfstandig werken. Wat is het toch fijn om een Dijkstra medewerker te zijn!

Lijkt het je leuk om stage te komen lopen bij Dijkstra Vereenigde? Bekijk dan onze vacatures >>

 

IT Stagiair Alwin Mulder - Stage Lelystad