Glazen flessen en potten webshop voor lege glazen flessen en lege glazen potten

Stapelbare flessen

Flessen die weg rollen zijn erg vervelend. Als je er zo over nadenkt is die ronde fles eigenlijk best lastig. Nu is dat opgelost... een mooie stapelbare fles en pot. Uiteraard kunt u bij de stapelbare flessen en potten passende sluitingen bestellen. Het stapelen van glazen flessen en potten geeft een originele uitstraling van een product. Er kan een duo of trio gemaakt worden met potjes gevuld met verschillende producten.

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Stapelbare potten

De glazen Pila potjes zijn onbeperkt stapelbaar en zeer geschikt om te vullen met azijn of olie. Er kan een mooie presentatie gemaakt worden door potten te stapelen die gevuld zijn met verschillende kleuren producten. Onze ronde Fred & Ginger potten zijn uitermate geschikt voor het presenteren van bijvoorbeeld een likeur. Naast de speciaal ontwikkelde potten om te stapelen kunnen de meeste weckpotten ook op elkaar gestapeld worden.

 

Wijnflessen stapelen

De irritatie van het wegrollen van flessen is verleden tijd met de stapelbare wijnflessen. Een eenvoudige manier om ruimte te besparen, zowel in een wijnrek als in de koelkast. Daarnaast zorgt het stapelen van glazen wijnflessen voor een moderne uitstraling.

terug naar top