Glazen flessen en potten webshop voor lege glazen flessen en lege glazen potten

Winkelen per

Twist off & schroef potten

Jampotten of andere potten van glas worden ook wel conserveerpotten genoemd. Glas heeft geen enkele invloed op de smaak van voedingsmiddelen. Bovendien zijn glasverpakkingen ondoordringbaar voor bacteriën waardoor de inhoud van glazen potten vers blijft. Glazenflessenenpotten is de groothandel in jampotjes. In onze webshop plaatst u eenvoudig een bestelling en vervolgens zorgen wij voor een correcte levering.

37 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

37 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Groothandel in glasverpakking: van kleine jampotjes tot grote jampotten

Bent u op zoek naar ronde jampotten? Naar vierkante glazen potten? Of wilt u liever een zeskantige pot? In alle gevallen kunt u voor jampotjes terecht bij de groothandel. In onze webshop vindt u namelijk vele soorten jampotten in alle soorten en maten, zoals:
Ronde glazen potjes, Bolvormige potten, Vierkante potjes en Luxe potten

Bij ieder product kiest u uit een passende deksel, zodat de glasverpakking voldoet aan uw wensen.


Potten aangeboden met twist-off en een schroef monding

De potten bieden wij bij Glazenflessenenpotten aan met een twist-off en een schroef monding. De monding is het gedeelte waar de deksel op de glazen pot wordt gedraaid. Een pot met twist-off sluiting opent u door de deksel een kwartslag te draaien. Bij schroefpotten moet de deksel helemaal rond gedraaid worden.


Bestel uw gewenste jampotten, flessen en inmaakpotten

Naast dat u bij de groothandel Glazenflessenenpotten uw jampotjes bestelt, kunt u in de webshop ook terecht voor verschillende glazen flessen en potten. Denk hierbij aan wijnflessen, waterflessen, beugelflessen, snoeppotten en inmaakpotten. Plaats uw bestelling in de webshop en wij zorgen voor een correcte en snelle levering binnen vijf werkdagen. Heeft u vragen of wenst u advies? Bel naar 0320 - 266 166.

terug naar top