Glazen flessen en potten webshop voor lege glazen flessen en lege glazen potten

  • Glasverpakkingen op rekening bestellen

     

  • Spacer

.


Webshop met zowel kleine als grote glazen potjes en flessen

Bent u op zoek naar een groothandel waar u kleine glazen potjes en flessen kunt bestellen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Glazenflessenenpotten is waar u moet zijn. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan glazen flessen, potten en sluitingen. Door ons ruime aanbod, hebben wij voor iedere vraag het juiste verpakkingsglas. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en kunnen u, indien gewenst, adviseren welke (kleine) glazen potjes en flessen bij de beoogde situatie passen.

 

Kleine en grote glazen potjes en flessen met zorg geselecteerd

Als gespecialiseerde groothandel selecteren wij glasverpakkingen, zoals kleine glazen potjes, inmaakpotten, wijnflessen of medicijnflessen, met de grootste zorg. Voor iedere fles en voor iedere pot hebben wij bovendien een passende sluiting die u zelf kunt uitkiezen. Bij Glazenflessenenpotten willen we immers het beste voor de eindgebruiker.

 

Groothandel glazen potjes en flessen: plaats een bestelling

Plaats vandaag nog een bestelling bij de groothandel met uw gewenste kleine of grote glazen potjes en flessen. Wij zorgen voor een correcte levering binnen vijf werkdagen, want het verpakkingsglas is verpakt in kleine aantallen om schade te voorkomen. Bestelt u voor meer dan €150? Dan is de bezorging gratis. Heeft u vragen over bepaalde producten? Wenst u advies? Neem dan telefonisch contact met ons op.

terug naar top